Annons


Vad vill ni läsa om?


God kväll kära ni! Har ni haft en bra helg? Min har som ni vet varit fullspäckad med massa roligheter. Kräftskivan igår var tydligen så rolig att jag endast kom ihåg att knäppa en bild, och då hade inte ens gästerna kommit.

kräft

Maria hade styrt hela kalaset så bra! Jag försökte dra mitt lilla strå till stacken genom att hjälpa till med dukningen. Jag fick med mig en bukett röda dahliablommor från Tellus Blommor vilken jag snittade upp och satte i små vaser. Perfekta blommor till kräftskivan!

Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag brukar bjuda på bilder från min helg. Är det något ni vill se i fortsättningen? Jag förstår att de flesta som tittar in här gör det för att läsa om inredning och då vill jag ju inte störa det flödet med bilder från min vardag. Samtidigt har jag fått indikationer på att många är lite nyfikna på vem jag är och vad jag gör. Jag tycker att det är så himla svårt att veta vad ni vill läsa om. Därför tänkte jag fråga om ni inte kan lämna en kommentar och berätta vad ni vill se mer/mindre av eller om ni har något förslag på inlägg eller kanske till och med en ny kategori. Det skulle betyda så mycket för mig om ni tog er tiden och kom med lite konstruktiv kritik. Tack på förhand <3

Annons
Kommentera

Laddar