Annons


Vinn biljetter till Houzz lanseringsfest!


Den 10 september lanseras Houzz i Sverige. Houzz är ett mecka för oss inrednings- arkitektur – och designintresserade. Här kan man inspireras av och spara bilder på massor av fina hem. Man kan också hitta rätt branschfolk.

Annons

Det är helt enkelt en plats där du kan få kontakt med andra med samma intresse.

Jag ska självklart gå på lanseringsfesten och idag mailade Houzz mig och frågade om jag ville tävla ut två biljetter till någon av er! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en motivering i kommentarsfältet varför just DU borde vinna biljetterna. Festen hålls i Stockholm och börjar kl 18, torsdag den 10 september. Massor av intressanta människor inom arkitektur, design och inredning kommer att finnas där! Mer information skickas till dig som vinner biljetterna! Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinnaren dras på måndag så se till att kommentera nu så ses vi kanske där 🙂

 Tävlingen är avgjord, Grattis Sofia!

4 kommentarer

Laddar