Annons


Har ni tröttnat på marmor & mässing?


Jag drömmer om ett nytt kök & för ett år sedan hade jag utan att blinka valt detaljer i mässing och marmor. Senaste tiden har jag dock tänkt om lite. Dessa material, och framförallt kombinationen, har ju varit super-het senaste åren. Frågan är hur länge denna trend håller i sig och kanske ännu mer väsentligt – hur länge kommer jag tycka att det är fint? Än har jag inte tröttnat och när jag ser bilderna på det här köket känns valet självklart. Vad tror ni? Har ni tröttnat?

Annons
916 Springlake

Blandare och beslag i mässing, klassiska köksluckor och skåp samt bänkskiva i marmorsten.

Druid Hills

Hur fin kaffepress?!

916 Springlake

Härlig rymd!

916 Springlake

Hur drömmigt handfat? Gaaah så snyggt!

916 Springlake

916 Springlake

Tänk att få inreda det här. Vilken dröm. Så vacker arkitektur och gillar verkligen den här gröna nyansen.

916 Springlake

Vem hade tackat nej till ett spegelblankt badrumsglov i marmor….

916 Springlake

Eller dubbelhandfat…

916 Springlake

eller ett helt duschrum i marmor?! Mama mia vad fint.

Bildkälla: www.jackbilthomes.com

Kommentera

Laddar