Annons


Hemma hos grundarna av Fabrique


fabrique_vardagsrum2

Hur fint är inte det här hemma hos reportaget som jag hittade i Sköna hem? Hemmet har faktiskt omskrivits i denna blogg förut men då var det Metro Mode Home med Sanna Fischer i spetsen som var där och fotade. Denna pampiga våning inredd med en lyxig eklektisk mix av gammalt och nytt, rustikt och blankt mot en mjuk men vågad färgpalett tillhör Fabrique-grundarnar Zetterström. Älskar att de vågat ta ut svängarna när det kommer till färgsättningen och kört på dimgrönt, babyblått och mörkt havsgrönt. Den ger verkligen våningen en härlig kaxighet. I övrigt är de praktfulla tidtypiska detaljerna magiska. Titta bara på takhöjden, kakelugnarna, fiskbens parketten, bröstpanelen och stuckaturerna. Wow! Kontrasten mellan de klassiska detaljerna och de personliga färgvalen skapar minst sagt en skön harmoni.

fabrique_vardagsrum

Annons

fabrique_matplats
fabrique_badrum2

fabrique_hall

fabrique_badrum
fabrique_sovrum   fabrique_vardagsrum3

fabrique_vardagsrum4

fabrique_vardagsrum5

Bilder lånade från Sköna Hem.

Kommentera

Laddar