Annons


Fredagsmys hemma hos 34 kvadrat


Hej finisar! Ikväll kikar jag mest in för att önska er en trevlig kväll och bjuda på två bilder från mitt hem som jag knäppte förra veckan. Visst är det mysigt att det börjar skymma lite om kvällarna nu så att man kan tända ljus. Unna er en härlig fredagsbukett på väg hem från jobbet och njut av att helgen ligger framför oss. Kram!

DSC01344 (2)

Annons

DSC01349 (3)

Kuddar – Gant // Soffa – Chilli // Gardiner – Hemtex // Elementskydd – K-rauta // Ljusstakar i fönstret – Klong // Kruka – Skultuna // Fönsterlampa – Hemtex // Böcker – Bokus // Doftljus – Voluspa // Ljusstake tre kulor – Svenskttenn // Ljuslykta – Skultuna // Drinkunderlägg – Hugo Nora // Underlägga – Roos Interiör // Vas – Mio // Matta – Jotex // Bord – Inred.se

Kommentera

Laddar