Annons


Ta hand om varandra!


Som ni säkert märkt har både bloggen och min instagram gått lite på halvfart under helgen. I fredags fick jag och familjen nämligen ett sådant där hjärtskärande besked som ingen vill få, ett besked om något som jag i ärlighetens namn inte har kunnat ta in än. Jag tänkte inte skriva så mycket mer om det här just nu, men om ni undrar vart jag hållit hus så vet ni varför jag varit lite frånvarande. Lova mig att ta hand om varandra <3

Ni är ju vana att få ett bildsvep från min helg på måndagar. Med anledning av det jag skrev ovan har jag mest spenderat helgen hemma med nära och kära. Här kommer i alla fall några bilder från en promenad i Hammarbysjöstad i lördags.

DSC01962 (2)

Annons

DSC01965 (2)

DSC01966 (2)

DSC01969 (2)

DSC01967 (2)

1 kommentar

Laddar