Annons


Ellos SS17


I förra veckan bjöd Ellos in till en supermysig pressfrukost som ni kanske såg på min instastorie? De slog upp portarna redan klockan 8 vilket gjorde att jag hann kila förbi innan jobbet. De flesta PR kontor har sina visningar mitt på dagen eller frukost vid 9, då är det helt omöjligt för oss (mig) som jobbar heltid med något annat att hinna med. Så tack Ellos för det! Nu tänlte jag bjuda på några guldkorn från visningen.

IMG_4218 (2)

Här ville man minst sagt krypa ner. Himmelsängen finns att klicka hem HÄR. Funderar själv på en sådan här till landet. Mysfaktor på hög nivå!

IMG_4241 (2)

Härliga sängkläder i fina nyanser av grått och grönt.

IMG_4219 (2)

Även mattorna i denna hörna gick i samma färgskala.

IMG_4222 (2)

Den här lilla drinkvagnen eller ska jag säga glasbordet på hjul var så fint att jag nästan smäller av. Det kommer verkligen inte till sin rätt på den här suddiga mobilbilden. Men för er som är ute efter en drinkvagn tycker jag verkligen att ni ska spana in den här hos Ellos lite extra.

IMG_4239 (2)

Vacker vägglampa.

IMG_4227 (2)

Kul att få se några av de möbler och detaljer jag bara spanat in online tidigare. Bland annat den här mattan, bordet, soffan och vasen. Alla så fina!

Annons

IMG_4243 (2)

Ännu en snygg serveringsvagn.

IMG_4233 (2)

Gillade det här fina vitrinskåpet. Den gråa färgen är vad jag vet en nyhet.

IMG_4231 (2)
Vem har sagt att man måste ha porslin i sitt skåp?

Kommentera

Laddar