Annons


20% rabatt på varumärken som Klong och Iittala


Nåddes precis av den härliga nyheten att det är klubbdagar hos Cervera i helgen. Det innebär att befintliga och nya medlemmar får 20% rabatt på hela sortimentet. HUR bra? Cervera har ju varumärken som SmegLe CreusetIIttala, Klong, Rörstrand, Watt & Veke, Carolina Gynning. Nedan har jag listat fyra av mina favoriter hos Cervera som jag själv har hemma.

cervera_20_procent_rea

  1. Finaste ljusstakarna Gloria från Klong (klick!). Dessa är så vackra i par. Jag har dessa stående på fönsterbrädan hemma.
  2. Wow wow wow. Hade helt missat att Moccamaster (klick!) gjort en bryggare i mässing. Jag har själv den silvriga hemma, men denna var en riktigt fullträff.
  3. Ljusstaken constella från Klong (klick!) är en riktig favorit. Älskar att den går att variera både i form och med glasinsatser.
  4. Den lilla modellen av vasen Äng i mässing från Klong (klick!) har funnits i min ägo i många år. Den här större modellen i silver står dock fortfarande på min önskelista och jag funderar faktiskt på att slå till idag och utnyttja rabatten.

Följ länkarna ovan och använd koden: clubfeb17

Villkor: Gäller ordinare priser.
Giltighet: 2017-02-03 till 2017-02-05.

Annons

*Inlägget innehåller Adlinks i samarbete med Cervera. 

Kommentera

Laddar