Annons


Nyheter från MIO som inspirerats av designklassiker


Som rubriken skvallrar om har Mio släppt sina nyheter för säsongen och bortsett från prislappen har några av dem uppenbara likheter med några klassiska inredningsdetaljer. Håller ni inte med?

1.Vas Äng, Klong, 759 :- // 2. Vas, AYTM, 549:-/279:- // 3. Ljusstake, Tre kulor, Svenskt tenn, 2600 :-

1.Vas Lily, Mio, 499:- // 2. Vas Ylva, Mio, 99:- // 3. Ljusstake Edgar, Mio, 199:-

Om vi börjar med vas nummer 1 så är det inte bara principen som är kopierad, jag tycker även form, storlek och material är lite för likt Klongs Äng för att kännas helt okej. Visst har vas nummer 2 i ordningen i respektive kollage också sina likheter? Det slog mig precis att även vasen Flask från Svenskt tenn skulle kunna ingå i denna grupp. Sist men inte minst har vi ljusstaken. Tre kulor som sagt, det råder inga tvivel om att Mio lånat inspiration från Svenskt tenn när de tillverkade sin ljusstake Edgar.

Annons
1 kommentar

Laddar