Annons


Torsdag morgon


Godmorgon torsdag(!) Hur fort går egentligen veckorna? Kan inte förstå att det snart är helg igen… Jag sitter hemma vid köksbordet och dricker dagens första kopp kaffe, tittar ut över vinterlandskapet och Stockholms inlopp medan jag filar på blogginlägg till er. Älskar att kunna sitta och jobba med bloggen någon timme innan jag åker iväg till mitt ”riktiga” jobb. Har bland annat skrivit ett inlägg som en av er läsare efterfrågat. Håll utkik under dagen! Nu ska ni få lite inspiration från hemnet och jag ska springa ner till färjan. Ha en härlig torsdag!

Annons

Bilder lånade från behrer.se

Förresten! Lägg märke till soffbordet som är ett beprövat IKEA-hack. Det är bordet Vittsjö som fått en makeover. Lite guldig färg och så ett stycke marmordekorplast på det undre planet och vips har ni ett himla fräsigt soffbord.

4 kommentarer

Laddar