Annons


Magiska bilder hemifrån Bobo från Alex & FredI morse på väg till jobbet fick jag syn på de här M A G I S K A bilderna via instagram. Det visade sig vara duktiga Mari (bloggtips!) som låg bakom dessa. På hennes

Annons

blogg kan jag nämligen läsa att hon varit hemma hos Bobo som driver inredningsmärket Alex & Fred och gjort ett hemma hos reportage tillsammans med bloggkollegan Linda.

    

Magiska bilder som sagt, vilken pang-lägenhet. Bilderna ovan är som sagt lånade från Maris blogg & tydligen sitter hon och ruvar på ytterligare ett gäng bilder, är det bara jag som är nyfiken som en strut och vill se mer mer mer?

Slutresultatet och hemma hos reportaget i sin helhet kommer publiceras på Lovelylife.se om några dagar. Så alla som är lika nyfikna som jag får hålla utkik där.

 

Bilder lånade från Mari Strengheilm

 

Kommentera

Laddar