Annons


Bloggkärlek & placeringskort med glasstrutar


Vaknade upp till ännu en grå dag, Stockholm har inte visat sig från sin bästa sida denna vecka. Men om vi ska tro väder-apparna vänder det nästa vecka! Eftersom våren lyser med sin frånvaro rent vädermässigt (eller det är kanske egentligen det här som är april väder..?) så tänkte jag bjuda på lite vårkänslor här inne på bloggen istället och samtidigt fortsätta strössla smicker till ”kollegor” i blogg/inredningsvärden. Idag är det ett pyssel som duktiga Helena Lyth knåpat ihop. Nämligen fina placeringskort i kombination av glasstrutar och fina ranunkel. HÄR hittar ni en fullständigt beskrivning över hur man bar sig åt.

Annons

Helena har jag haft äran att träffa på lite olika events senaste året och hon var likt mig nominerad till Årets inredningsbloggare på Elle Decoration awards tidigare i år. Har ni (mot förmodan) inte spanat in hennes blogg tidigare tycker jag verkligen att ni ska ta er en titt! Ni hittar hennes blogg HÄR (länk).

1 kommentar

Laddar