Annons


Pioner!


Jag vill börja med att be om ursäkt för det extremt(!) dåliga uppdateringen här inne i veckan. Har haft fullt upp med annat – fix i lägenheten inför fotografering, kvällsevent och massa på jobbet. Satt över och jobbade på kontoret till klockan 03:30 i torsdags. Men nästa vecka hoppas jag att det lugnar ner sig och då lovar jag massa inspiration här inne igen.

Igår firade vi Malin som fyllde år, så idag har vi faktiskt bara vart hemma hela dagen. Ätit pizza och kollat serier. Så skönt med en sådan dag efter den här intensiva veckan. Passade på att fota vardagsrummet och helgblommorna när solen letade sig in i lägenheten. Min pojkvän kom hem med de här fina pionerna här om dagen. Min favoritblomma! Älskar alla dess faser, blomman är ju så fin som liten boll men även utslagen.

Annons

Bord från Eilersen // Matta från Layered // Ljusstake Svenskt tenn // Bok Alexa Chung // Ljuslyktor (glas) från Svenskt tenn // Vas från Lagerhaus // Fat från Jonathan Adler // Zebrakudde från Åhléns

Kommentera

Laddar