Annons


Sjukstuga och inspiration från hemnet


Godmorgon på er! Jag önskar att jag kunde skriva att jag skulle bjuda på massa härliga bilder från helgen som gått, men tyvärr blev jag sjuk i lördags och har således inte gjort så mycket annat än att liggat nedbäddad med feber i sängen sedan dess.

Annons

Nästa läskigt hur kroppen fungerar, den protesterar direkt när jag har för mycket och får sova för dåligt. Idag är jag därför hemma från jobbet, misstänker halsfluss, så får se om jag får någon tid hos vårdcentralen. Ja ja, nog pratat om mina åkommor. Nu tänkte jag faktiskt bjuda på en hemnet-pärla till salu i Lärkstan. Lägenheten är en väldisponerad 2:a med balkong i vackert townhouse från 1913. Fastigheten har egen trädgård med två uteplatser vid vacker tegelmur. Våningen är genomgående renoverad med hög standard där moderna inslag har blandats med vackra bevarade originaldetaljer. Visst känns den harmonisk och tidlös?

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3
Kvadratmeter? 83
Utropspris? 8 900 000 kr
Mäklarfirma? Per Jansson Fastighetsförmedling

Bilder lånade från perjansson.se   

Kommentera

Laddar