Annons


NY BLOGG!


Nu är nya bloggen live(!!!) – ni hittar mig numera HÄR (länk).

Jag vill såklart även passa på att rikta ett stort tack till FAB media för en helt magisk tid hos er. Ett extra stort tack till Cassandra, Karin, Anders och Katharina som såg och valde att handplockade mig till att bli SOLOs inredningsprofil för si sådär 2 år sedan.

Annons

Jag är smickrad över att ni vågade satsa på mig, som på den tiden hade noll erfarenhet av den ”riktiga” bloggvärlden eller redaktionellt arbete. Jag lärde mig otroligt mycket under mina år hos er och att ha min egen sida i den fysiska tidningen SOLO var så kul att jag nog nästan funderade på att sadla om ett tag.

När jag kom hem idag möttes jag av det här fina blombudet från bästa redaktionen på Baaam. Återigen – tack för den här tiden!

 

Tack för väldens finaste blombud Baaam-redaktionen <3

Kommentera

Laddar